Skälsätra Trollbäcken Tyresö
Random header image... Refresh for more!

Posts from — april 2019

Balkongrenovering

Bygglovet gällande balkongerna har nu vunnit laga kraft och styrelsen har träffat entreprenören som ska genomföra arbetet för att gå igenom körschema och ta fram konstruktionsritningar. Planen är att renoveringarna ska dra igång 13 maj och beräknas vara färdigt 30 augusti.

Bifogad finns den detaljerade planen från entreprenören.

Har ni frågor kring renoveringarna är ni välkomna att kontakta styrelse@liljantyreso.se

BRF LILJAN TYRESÖ BALKONGER 2019

/Styrelsen

april 29, 2019   Kommentarer inaktiverade för Balkongrenovering

Fiber

Vi vill informera boende att vi har tecknat avtal med Stadsnätsbolaget gällande en kostnadsfri installation av fiber till samtliga hushåll i föreningen.

Detta är kostnadsfritt både vid installation och fortsatt underhåll för föreningen. Det är också frivilligt att ansluta sitt hushåll eller att avstå. ComHem som vi har som leverantör idag av Internet och TV kommer att finnas kvar och fungera precis som tidigare.

Fibern kommer att dras fram till dörren för samtliga hushåll i föreningen och för er som väljer att flytta över sitt bredband till fibern så drar de in hela vägen till vardagsrummet.
Fibern är ett öppet nät där alla hushåll själva kan välja tjänsteleverantör från operatörer som Telenor, ComHem, Boxer, Viasat, Bahnhof, m.fl.

Stadsnätsbolaget kommer att inom kort skicka ut mer information samt ett erbjudande för de som vill ansluta sig i samband med att de installerar fibern i fastigheterna.

/Styrelsen

april 16, 2019   Kommentarer inaktiverade för Fiber