Skälsätra Trollbäcken Tyresö
Random header image... Refresh for more!

Posts from — maj 2016

Tack

till er som var med på städdagen!

Styrelsen vill meddela att det sista Liljebladet har delats ut till samtliga hushåll. Framöver kommer information skickas ut via Bostadsrättsappen. Liljebladet kommer dock att anslås på föreningens fyra anslagstavlor.

brfapp

Bostadsrättsappen Gör så här för att hämta appen: Apple: gå till App store. Sök efter: Bostadsrättsappen. Hämta, installera och öppna appen. Efter informationssidorna kommer du till en ruta som säger: ”välj bostadsrätt”. När du klickat på den väljer du ”Stockholms län”, ”Tyresö kommun” och ”BRF Liljan”. Lösenord till appen får du genom att skriva till styrelsen på: styrelse@liljantyreso.se Android: gå till Play Butik, sök efter Bostadsrättsappen. Hämta, installera och öppna appen. Följ sen instruktionerna enligt ovan.

 

Kallelse till extrastämma i Brf Liljan

När: 31 maj, klockan 19.00

Var: Skyddsrummet på Liljegränd

Orsak

En enkät skickades ut tidigare till samtliga medlemmar gällande målning av ytterdörr.

För att kunna genomföra ommålningen krävs ett beslut från en medlemsstämma och därför kallar nu styrelsen alla medlemmar till extrastämma.

Det går inte att köpa ljusblå dörrar längre utan den gängse färgen är vit. De medlemmar i föreningen som bytt ytterdörrar har vita dörrar. Av enkäten var majoriteten av föreningens medlemmar för att måla ytterdörrarna vita och det är också styrelsens förslag.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer för att rösta.

 

Styrelsen önskar alla medlemmar i föreningen en riktigt skön sommar!

glad-sommar

 

 

 

 

maj 25, 2016   Kommentarer inaktiverade för Tack