Skälsätra Trollbäcken Tyresö
Random header image... Refresh for more!

Posts from — april 2016

Städdag söndag 24 april kl. 10.00 

Vi påminner om städdagen den 24 april.  För att få det så fint som möjligt i vårt område är det viktigt att så många som möjligt närvarar på städdagen. Vi träffas vid trädgårdsförrådet på Vidablicksvägen.

Föreningen bjuder på korv med tillbehör. Välkomna!

 

Statusbesiktningar 

Styrelsen har fått besiktningsprotokollen från OCAB och kommer dela ut dem till samtliga hushåll inom kort.

 

Bostadsrättsappen brfapp

Styrelsen har utvärderat bostadsrättsappen och beslutat att använda den framöver. Appen kommer successivt ersätta Liljebladet.

Gör så här för att hämta appen:

Apple: gå till App store. Sök efter: Bostadsrättsappen. Hämta, installera och öppna appen.

Efter informationssidorna kommer du till en ruta som säger: ”välj bostadsrätt”. När du klickat på den väljer du ”Stockholms län”, ”Tyresö kommun” och ”BRF Liljan”.

Lösenord till appen får du genom att skriva till styrelsen på: styrelse@liljantyreso.se

Android: gå till Play Butik, sök efter Bostadsrättsappen. Hämta, installera och öppna appen. Följ sen instruktionerna enligt ovan.

 

Nyomoch tillbyggnader 

Nu är våren här och då är det många som vill renovera och bygga i sin bostad. Styrelsen behöver godkänna alla ny- om- och tillbyggnader innan de påbörjas.  Deadline för att skicka in ansökningar för sommar- och höstprojekt är den 31 maj. Skicka din ansökan till: styrelse@liljantyreso.se

 

Stupoch hängrännor

Styrelsen informerar om att DM-tak kommer renovera stup- och hängrännor på Vidablicksvägen 30 – 36 och 48 – 58 inom kort.

 

Tänk på din granne 

Flera boende upplever problem med skräp och annat som kommer från grannen ovanför. Visa dina grannar hänsyn och sopa/släng inte ner skräp från din balkong till grannen under.

Balkong

april 22, 2016   Kommentarer inaktiverade för