Skälsätra Trollbäcken Tyresö
Random header image... Refresh for more!

Posts from — maj 2012

Efterlysning

Den som har lånat grästrimmern, var snäll och lämna tillbaka den.

Styrelsen

maj 25, 2012   Kommentarer inaktiverade för Efterlysning

Månadsavgiften

Styrelsen har nu lagt en ny budget för 2012-2013 vilken träder i kraft den 1/7-2012. Detta innebär inga förändringar för medlemmarna och alltså ingen höjning av månadsavgifterna utan de lämnas på samma nivå som idag.

maj 23, 2012   Kommentarer inaktiverade för Månadsavgiften

Klotter

Vi har återigen drabbats av klotter inom Liljans område. Denna gång är det på betydligt fler ställen än tidigare och vi ber nu alla i föreningen vara uppmärksamma och gripa in om ni ser något sådant ske. Det kostar stora pengar att ta bort klottret vilket känns meningslöst då det finns bättre saker att lägga dem på. Är det kanske någon som känner igen ”taggarna” och vet vem/vilka som gör dem, kontakta styrelsen och eller Polisen 11414. En Polisanmälan är gjord och det är foto dokumenterat.

maj 9, 2012   Kommentarer inaktiverade för Klotter

Parkeringsövervakning

Från och med den 1/6-2012 kommer ett nytt parkeringsbolag, P-Service se till att parkeringsreglerna efterlevs. Det kommer bli intensivare övervakning och kontroll kommer även ske inne på gårdarna eftersom en del boende tycks tro att det är ok att parkera där, både sin egen bil och även gästers vilket absolut ej är fallet. De små så kallade vändzonerna är endast till för i och ur lastning och givetvis för att kunna vända på. De som ställer sina bilar på gårdar och gångar MÅSTE förstå att det är absolut förbjudet. Om räddningstjänsten, ambulans, brandkår eller polis behöver komma fram så får INGET FORDON hindra dess väg. Givetvis kommer även gästparkeringarna att kontroleras bättre och på sikt kommer en p-automat åter att sättas upp i anslutning till den ena gästparkeringen.

 

 

 

 

maj 9, 2012   Kommentarer inaktiverade för Parkeringsövervakning